Jeanette Uldall
Maleri af Jeanette Uldall

Jeg holder kursus i mit atelier i Kbh, og kan du samle et par veninder 4-5 stk så holder jeg gerne et kursus for jer. Ønsker du at jeg skal komme ud på din arbejdesplads så kan det også lade sig gøre.
Skriv til mig for tilmelding eller bookning eller mere info.
J
SLIP KONTROLLEN
og lad din fantasi folde sig ud

Kom til kreativt kursus Lørdag den xx og søndag den xx

kl. 11.00 til 16.00 i mit atelier i Nybrogade 16 1203 København

Bor der en maler i dig, men bliver maleriet til for lidt? Maler du allerede og savner et professionelt puf, der får dig et skridt videre ? Eller vil du gerne slippe kontrollen, så du kan leve nye sider af dig selv ud på dit lærred? Så glæd dig til en dag i selskab med pensler, lærreder, ligesindede - og den inspiration, du har savnet.

Dagen begynder med:

Vi hilser på hinanden, tager os en kop kaffe eller the og finder os til rette i mit atelier. Til en begyndelse sætter jeg dig gang med nogle enkle tegneøvelser, der løsner stemningen, så du kan slappe af og slippe kontrollen.

Derefter går vi i gang med at  til at male og blande farver, så du får en fornemmelse af alle de farver og nuancer, du kan blande af de 4 grundfarver.

Næste trin:

Jeg viser, hvordan du kan begynde på dit billede med en god og helt kontrol fri baggrund. Samtidig giver jeg dig mine tricks til, hvordan du kan komme videre i billedet. Hvordan du finder ind i billedet og skaber din egen vej. Du begynder at male ...

Ved middagstid tager vi plads i de bløde stole og får os en god frokost som er med i prisen. Under hele kurset sørger jeg også for, der er friske drikkevarer, frugt og andet godt, du kan nyde alt det, du vil.


Når vi har spist, går vi tilbage til arbejdet, hvor jeg følger din proces, støtter og udfordrer dine idéer og viser dig nye muligheder undervejs.

Inden vi slutter holder vi en lille fernisering hvor vi kigger på de billeder i har lavet, og taler om hvordan hele dagen er gået med at være i det kreative rum. Ris og ros er velkommen her.


På kurset lærer du:

At skabe dig en god “bund” at arbejde ud fra

At se en retning ud fra din bund, så du får en idé om, hvad dit billede kan blive til

Maleteknikker, der støtter dig i din udvikling

At nyde den kreative proces i stedet for at stresse dig selv med særlige forventninger

At finde roen og slippe de krav, du har til, hvordan dit billede skal ende med at se ud


Mit mål er at lære dig at slippe kontrollen og få fat i den fantasi, du har i dig. Det kræver ikke nær så meget som du tror. Med god energi, musik og opmuntring skaber vi sammen et rum, hvor du kan føle dig tryg og lade din kreativiteten flyde på lærredet.


I min verden er intet forkert – et udtryk kan have mange farver, former og formater. Jeg underviser ud fra, hvordan jeg ser dig og den måde, du er kreativ på. Det vil ikke være farligt eller svært, men måske får nogle af dine grænser et lille skub, og du vil opdage en ny måde at arbejde, male og være kreativ på fremover.

Du skal selv ha’ med:

2 stk. lærred du vil male på og de må gerne være fra 70x70 og større, godt humør og fri fantasi. Du kan også købe lærreder hos  mig. Det er de lærreder, jeg selv foretrækker, og dem har jeg i forskellige størrelser, og priser fra 250,- 0g op efter.

Maling er også med i prisen, og det er er den maling jeg selv bruger. Du kan også købe maling med hjem så du kan arbejde videre der hjemme.

Pris:

1350,- kr for en dags kursus. To dage for 2500,- Du indbetaler et depositum 14 dage før kurset på 500,- kr. (800,- kr. for to dage) på reg.0759 konto: 322 4950 399 ved tilmelding, og det får ikke tilbage, hvis du ikke kommer. Husk at angive dit navn og den kursus dag, du ønsker, sammen med din indbetaling. Det sidste beløb betaler du, når du kommer på kursus dagen.


Hvad får du med hjem fra din kursus dag?

Maleteknikker

Troen på dine egne evner

Tegne- og maleøvelser, du selv kan få glæde af igen og igen

Mine personlige gode tips til at skabe harmoni i et billede

Konkrete tips, individuel sparring, udstillingstips og meget mere

Jeg glæder mig til at møde dig i mit atelier i Larsbjørnsstræde 5,  2. baggård

Hilsen Jeanette Uldall

 

forside

galleri

udstillinger

jeanette

plakater/postkort

kurser

presse

kontakt

in english